.

.

dimecres, 30 de gener del 2013

Com utilitzem l'aulABP

Vídeos realitzats per l’alumnat de primer de Batxillerat explicant com treballem a l’aula. Aquest vídeos han estat presentats al primer Concurs Mobile Learning Awards (any 2013). El tipus de vídeo ha estat el conegut com a MINUTE LUMIÈRE.


 
 
 
  
 
 
 

dimarts, 15 de gener del 2013

Una imatge val més que mil paraules.

De vegades, cal fer un resum d’una idea i realment resulta molt i molt costós per a tota aquella gent que, com jo, no estem avesats a redactar. La creació d’una imatge, en aquest cas un logo, ens ajuda a transmetre allò que realment volem expressar. Aquest logo vol recollir l’essència de tot allò que comporta a nivell metodològic i d’aprenentatge aquesta aulABP.


Qui, de tot el professorat, no estaria d'acord en que en la seva aula l'alumnat realitzés totes aquestes accions?

Punt i seguit en l'aulABP

Al llarg dels darrers mesos, s’han anat seguint diferents etapes en el procés de disseny i de creació de l'aulABP. Actualment ens trobem en un punt on es pot fer balanç del camí recorregut i, a partir de la reflexió serena, consensuada i oberta de tots els implicats en l’aulABP es pot seguir millorant-la.
Ara deixem de banda tota la infraestructura i posem-nos de ple en l'adaptació metodològica que intrínsecament comporta el fet de treballar en aquesta aula.
S'ha preparat una presentació per resumir de forma esquemàtica el PER QUÈ i el COM s'ha fet tot aquest camí.