.

.

divendres, 26 d’octubre del 2018

Codeweek 2018: repte superat


Durant els darrers dos dies un centenar d'alumnes, dels 400 que cursen ESO, han decidit deixar les classes ordinàries per poder submergir-se en una activitat extraordinària: la CodeWeek. La Setmana CodeWeek, promoguda per la Unió Europea, pretén apropar la programació i l'alfabetització digital a tothom d'una manera divertida i atractiva. L’objectiu és fomentar la programació als diferents països de la Unió Europea com a activitat que afavoreix la resolució de problemes, la creativitat i el pensament estructurat.

En 33 grups de tres alumnes han anat resolent els reptes plantejats i alguns han passat de la creació del compte d'Scratch (nivell 0) a fer el joc interactiu que permet entrar a totes les classes de l'Institut i veure'n una foto (Nivell avançat). La capacitat d'aprenentatge que té l'alumnat quan està motivat deixa ens ha deixat sorpresos. La Tere Viscasillas, professora que porta el projecte Scratch Callenge, de mschools, s'ha encarregat del disseny de l'event, i a la vista dels resultats els esforços fets han valgut la pena. 
L'alumnat ha après, ha gaudit, ha compartit i ho ha fet fora de les classes i sense horari, segurament sigui aquesta la millor manera d'aprendre.



Us esperem de nou a l'Scratch Day que farem al maig. En tres minuts podeu veure com ha anat tot plegat. Amb la cara ho diuen tot!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada