.

.

dijous, 3 de novembre del 2016

aulABP&Snapchat project.


Aquí teniu l'enllaç al formulari per escollir el millor logo. Ens pots ajudar?

Sempre s'ha dit que l'aprenentatge és millor quan és significatiu per l'alumnat. Avui en dia encara té més importància aquest fet. En la matèria mobilitzem la informàtica és planteja el treballar amb un editor d'imatges. La idea que se'ns va ocòrrer fou el crear geofiltre per la xarxa més popular per l'alumnat i que és l'snapchat.



L'aulABP és un espai educatiu rellevant a les Borges Blanques, província de Lleida i també molt coneguda a nivell Català. Aquesta aula ha rebut el suport de l'Ajuntament de les Borges Blanques i del Consell Comarcal de les Garrigues. De la mateixa manera ha estat en l'aulABP on s'han desenvolupat diferents projecte guanyadors dins del projecte mschools. L'APP "Turisme Garrigues", en fou la primera seguida de "Elderly", premi al millor video al 2014, i millor experiència d'aula amb dispositius mòbils al gener de 2016.
En la matèria d'informàtica ens hem proposat que aquesta visibilitat també la tingui en la xarxa més actual: l'snapchat. Per això ens hem plantejat el repte és fer un geofiltre que snapchat accepti per etiquetar les fotos que es fan des dels voltants de l'aula.

Al final de tot el procés només cinc logos han seguit els criteris per identificar a l'aulABP. Ara necessitem que ens ajudis a escollir el millor logo. Necessitem més de 1500 respostes al formulari per demostrar a snapchat que realment aquest espai és important per poder ser etiquetat. Aquest és el nou repte i tu ets molt important.

Here is the link to choose the best GEOFILTER, can you help us?

Still we need  1500  answers. (03/11/2016)
               1206  answers. (04/11/2016)
                 449  answers. (0511/2016)
                 323 answers. (06/11/2016)

Thank you all, now let's hope that snapchat accept our geofilter.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada