.

.

dissabte, 17 de gener del 2015

Feedback de la Comarca.

 Avui a les 17.00 ha estat un moment molt important per la petita història de l'aulABP. Amb només dos anys de vida ha pogut ser presentada davant de tota la comarca de les Garrigues i ho ha estat en un marc immillorable: la Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues que té lloc a les Borges Blanques. En aquest magnific escenari s'hi han aplegat representants de les institucions que estan al darrera del producte que s'ha presentat. Per suposat l'aulABP només és el marc que propicia l'èxit en diferents iniciatives.
Avui tocava presentar l'APP "Turisme Garrigues". L'alcalde de les Borges Blanques i president del patronat Fira de les Garrigues, Sr. Enric Mir ha encoratjat a l'alumnat autor de l'APP a seguir tenint iniciatives com aquestes i a trencar amb l'estereotip de que l'alumnat no té inquietuds ni interessos. Escoltant les seves paraules hi havia alts càrrecs del departament d'Ensenyament a Lleida així com representants de les institucions locals i comarcals.
Ha estat el moment de donar les gràcies a la comarca per totes les coses bones que té i posar al servei aquesta eina, que sota l'auspici del Consell Comarcal de les Garrigues pretén aportar el seu gra de sorra per donar a conèixer la comarca i les seves riqueses.
Menció a part ha estat el tema de l'oli . En aquest marc no es podria res més que mostrar el segon lloc del món per compar el millor oli. Per suposat el primer és la fira però el segon és simplement on tu vols, al sofà de casa teva, passejant pel mig de les oliveres o fins i tots des d'un embús si tens la sort de ser de l'àrea metropolitana però sempre amb l'APP "Turisme Garrigues".

Si voleu veure com ha anat tot plegat teniu la presentació que hem preparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada