.

.

dilluns, 11 de desembre del 2017

Coincidències metodològiques amb el Camp d'aprenentatge de Juneda

Avui al matí ens han visitat el claustre de professorat del Camp d'Aprenentatge de Juneda. Després de la molt satisfactòria col·laboració en l'organització i desenvolupament de la trobada internacional del projecte europeu SICTEC, hem fet una valoració del mateix. La coincidència metodològica emprada tant en l'aulABP com en el CDA Juneda, basada principalment en projectes, facilita el trobar aspectes coincidents per on seguir treballant plegats.
En el decurs de les més de tres hores de reunió s'han esboçat possibles projectes per tirar endavant de forma conjunta. També hem avançat en el Treball de Recerca, basat en la realitat augmentada, que ha de permetre a l'alumnat que visiti el camp d'aprenentage, el poder treure molt més profit de tota l'arquitectura bioclimàtica, aspecte fonamental en el disseny de "les Obagues". 
Es preveu una col·laboració molt estreta entre ambdues entitats, el CDA Juneda i l'aulABP, per buscar el coneixement fora de l'aula i al mateix temps utilitzar les TIC com a eina clau fora d'aquesta. A partir d'aquesta reunió es posa en marxa una sinèrgia de treball que ha de permetre a l'alumnat implicat el poder assolir de forma més sòlida les competències digitals i científico-tecnològiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada