.

.

dijous, 25 d’abril del 2013

TV3 es fa ressó de l'aulABP.

El passat dimarts un equip de redacció de TV3 va venir a l'aulABP per tal de fer un reportatge i donar difusió de l'experiència. El reportatge es va dur a terme durant una classe de 4t d'ESO on l'alumnat estava seguint la classe d'informàtica.
La notícia qualifica la forma de treball com "experiència finlandesa" i explica que avui en dia, no tots els canvis venen donats pels repetits i reiterats canvis en la política educativa, sinó que en alguns casos, hi ha transformacions que es fan per aprofitar els canvis en els recursos tecnològics i pedagògics. 
Al igual que va fer la Consellera Irene Rigau en el dia de la inauguració, el Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, ha destacat la importància de l'experiència a nivell de Catalunya i ha dit que "aquesta experiència li serà de molta utilitat al Departament d'Ensenyament per incorporar als coneixements i treball que s'estan fent des de la Conselleria per implementar aquest nou model d'aprenentatge".



Si voleu veure la notícia en tot el seu context als diferents telenotícies cliqueu a sota.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada