.

.

divendres, 31 de gener del 2014

64 paraules: un reconeixement i moltes gràcies.

En un gran esdeveniment sempre la conferència inicial vol marcar les línies en què aquest es mourà. En el cas de BETT 2014 no fou una excepció i amb el títol BIG IDEAS el Sr. Xavier Prats va contextualitzar l'educació actual i futura en relació amb les avanços tecnològics i la importància d'aquesta a nivell europeu.
En acabar vàrem tenir l'oportunitat de parlar-hi l'estona suficient per donar-li la tarja de presentació i quedar d'acord en enviar-li un correu detallat amb la nostra experiència. Enviat el correu, el senyor Xavier Prats no només es va prendre la molèstia de llegir alguns dels articles d'aquest blog sinó que a més ens ha fet arribar aquest comentari, que sense cap mena de dubte, és ja per si sol un premi i un reconeixement per l'aposta personal de dos professors i el recolzament de la comunitat educativa del nostre centre. Un pas més en la difusió de l'aulABP i esperem que poc a poc aquesta nova forma de veure l'aprenentatge es vagi estenent per arreu.

"L'aulAPB és una aventura extraordinàriament important, no tant perquè hagueu trobat el secret de l'ensenyament (ningú en té el secret...), sinó perquè és un exemple del que Europa més necessita avui: professors brillants i motivats que, malgrat totes les dificultats, s'esforcen amb entusiasme per millorar la manera d'aprendre i ensenyar, en benefici no solament del seus estudiants sinó de les noves generacions".

Xavier Prats Monné
Deputy Director-General for Education and Culture
European Commission

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada