.

.

dimarts, 24 de juny del 2014

APPavil

Dins de la 2a edició d'Experiències Educatives a les Garrigues, s'ha presentat el projecte mschools dut a terme pel nostre departament. De nou ha estat una magnífica oportunitat de poder compartir amb tots els col·legues educadors de la nostra comarca el que hem fet.
Com sempre el compartir permet enriquir-nos tots plegats. És un plaer el poder mostrar públicament el primer fruit mediàtic d'aquesta aula que tantes alegries ens està donant: l'aulABP. El fet de guanyar aquest prestigiós premi  ha suposat un impuls i reafirmació en l'encert en la metodologia emprada i en l'espai creat. També ens ha permès treure la nostra activitat fora de l'aula i fer-la visible a tota la comarca. Un autèntic privilegi per tots aquells que apostem per la nostra comarca.
En aquesta ocasió s'ha explicat el recorregut seguit fins assolir el premi. De totes maneres el tenir un premi mai va ser el motiu que ens va engrescar a treballar. Si s'ha de resumir en poques paraules es podria concretar en: "ASPAVIL, que jo només us penso ajudar una mica". El professorat té clar que ha de ser l'alumnat, que amb la seva motivació, vagi més enllà de l'estrictament necessari i pugui acabar obtenint un producte final adequat. El mètode seguit s'ha anomenat acompanyament discret i és que l'alumnat prengui les seves pròpies decisions tot i que insinuades pel professorat. Aquesta manera de fer les coses potencia molt la iniciativa pròpia de l'alumnat què es fa seves les idees que el professorat vol que hi hagi en tot el procés.


Un parell de preguntes per tal de visualitzar l'impacte futur dels mòbils a les aules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada