.

.

dilluns, 8 de juny del 2015

Un altre triplet però... a Ensenyament.

Al gener de 2014 el projecte mschools comptava amb 6000 alumnes i 196 centres participant-hi. En l'actualitat els registres es dupliquen i el nombre d'alumnat ja sobrepassa els 12000, mentre que els centres superen els 400. En aquest marc és on l'aulABP ha aconseguit fer el seu TRIPLET molt especial. 
En un any natural, menys un dia, els vídeos i APPs presentats per l'aulABP en aquest projecte promogut pel departament d'Ensenyament han estat guardonats en totes les categories. En l'apartat de mobilitzem la informàtica, el 6 de juny 2014 l'APP Turisme Garrigues, que actualment ha estat feta professionalment i posada a disposició del Consell Comarcal de les Garrigues i l'Ajuntament de les Borges Blanques per promocionar la comarca, va ser escollida com la millor APP en la categoria d'ús de serveis de l'entorn. El 26 de febrer de 2015, la micronarració audiovisual TAC6  fou la guanyadora en la categoria d'educació secundària post obligatòria. I finalment el dia 5 juny 2015 amb l'APP Elderly que ajuda a la gent que es pren molta medicació a recordar-los les preses, a tenir actualitzat el seu historial... ha tornat a guanyar el concurs APP awards 2015 en l'apartat Serveis a la Comunitat i Ciutadania. Ja són dues edicions seguides guanyant.
Ha canviat l'alumnat, han canviat els apartats i concursos on ens hem presentat però, mantenint la metodologia i la forma pròpia d'ensenyar a l'aulABP, els resultats segueixen sent excel·lents.

Fotografia amb el triplet, el professorat responsable de l'aulABP Tere Viscasillas i Francesc Solans i tot l'alumnat guardonat en els diferents premis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada