.

.

dimarts, 2 de juny del 2015

Un altre cop arribem a la final.

El programa mschools sembla que ens aprecia. Tal i com va passar en la primera edició, la de l'any passat, han tornat a escollir com a finalista una APP presentada pel un grup de l'optativa de 4t ESO tutelada pel professor F. Solans. De les dues APP's presentades l'APP GarrigueSomriu no ha estat escollida, tot i tenir una molt bona qualitat. Segurament ha crescut massa a l'ombra de la ja APP professional TURISME GARRIGUES.

 L'APP "Elderly"que està destinada a facilitar la vida a la gent que es pren molta medicació, especialment la gent gran, es finalista en l'apartat de Serveis a la comunitat i ciutadania. El grup format per l'Alícia, la Ioana, la Sara i el Sergi tenen l'oportunitat de rellevar a l'APP Turisme Garrigues en el podi de les millors APP fetes dins del programa mschools. Esperem que tinguin molta sort. Si voleu veure com funciona l'APP i tot el procés seguit en aquest enllaç hi teniu recollit l'esforç d'aquest grup al llarg del curs. Si us la voleu descarregar també està penjada a la botiga d'aplicacions per android, tot i que en versions beta que van evolucionant constantment.
La metodologia de treball per projectes i sobretot quan estan enfocats a una finalitat que surt de l'aula pròpiament dita fa que no sigui suficient el treure una molt bona nota, que segurament trauran, sinó que cal enfrontar-se a un jurat, una exposició, una situació real. Disposar de l'aulABP facilita la forma de treball que porta a l'èxit en qualsevol tipus de projecte.
Aquest aprenentatge és el que queda i aquesta experiència que viuran el proper divendres al TECNOPARC de Matarò els serà de molta utilitat.

Sort!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada