.

.

divendres, 18 de desembre del 2015

Més enllà de les notes.

Quan al nostre alumnat li proposem una activitat tenim la percepció de que la nota els farà treballar més o menys. Certament, aquest fet potser era cert quan nosaltres érem alumnes, ja fa uns quants anys. Avui en dia, segurament estarem d'acord que la nota no és el més important per ells. Vist el que ha passat avui amb el 2n NADAL a TECNO i mirant la cara de l'alumnat que hi ha participat és evident que el moment de compartir ha estat molt important per ells.



No s'explicaria de cap altra manera que la darrera setmana hagin sacrificat la seva hora d'esbarjo per venir al departament de tecnologia i acabar els seus projectes. Segurament pensaven amb la nota final, però per damunt de tot estava la possibilitat d'exposar el treball a tot el centre. Eren importants, eren els protagonistes que havien fet un projecte el qual transcendia les notes i tenia una finalitat realística. Aquesta era l'avaluació real del seu treball, era la millor i més difícil rúbrica. Agradarà o no als altres companys? Em preguntaran? Ho sabré explicar? Quan aquest Nadal ho exposin a casa seva reviuran, un cop més, el projecte i hauran de seguir "comunicant" tot el que han fet. I d'això es tracta, no?
Mireu les fotos i mireu les cares de satisfacció i pensem que aquesta felicitat facilita i impulsa l'aprenentatge. Felicitats a tots els nois i noies que heu fet possible, un any amés, aquesta iniciativa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada